Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzgün olmak

Rüyada üzgün olmak

Rüyada üzgün olmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kar elde edileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada üzgün olmak gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini üzgün görmek batıl amele, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasını üzgün görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu üzgün görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üzgün gelin görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının üzgün olduğunu görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini üzgün görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının üzgün olduğunu görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments