Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çubuk görmek

Rüyada altın çubuk görmek

Rüyada altın çubuk görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çocuk sahibi olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada altın çubuk gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada altın çubuk görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kısmetlerinin açılacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada çubuk yemek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağ çubuğu görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak temizleme çubuğu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada çubuk makarna yemek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çubuk görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada asma çubuğu dikmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada elinde çubuk görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, arif kimselerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments