Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday içinde altın görmek

Rüyada buğday içinde altın görmek

Rüyada buğday içinde altın görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday içinde altın gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Rüyada buğday içinde altın görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada buğdayın içinde altın görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, her nimetin lezzetine varacağına işaret eder.

Rüyada çuval içinde buğday görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde buğday görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday içinde yüzmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, borca batacağına inanılır.

Rüyada buğdayın içinde oturmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işarettir.

Rüyada evin içinde buğday görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kısmetsizlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın buğday görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments