Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tane buğday görmek

Rüyada tane buğday görmek

Rüyada tane buğday görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada tane buğday gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Rüyada buğday tanesi yemek parasız günler geçireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada tane buğday görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada büyük buğday tanesi görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday tanesi toplamak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, aradığı aşkı bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı buğday taneleri görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada evde buğday tanesi görmek çok hayırlı şeylere, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada iri buğday tanesi görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada iri taneli buğday görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments