Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde buğday görmek

Rüyada yerde buğday görmek

Rüyada yerde buğday görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, iyi geçiminin biteceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde buğday gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Rüyada yerden buğday toplamak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada yerde buğday görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, işlerin yoluna gideceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada eve buğday doldurmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada buğday hedik görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğdayı pişirmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüye buğday vermek herhangi bir zarara uğranmayacağına, şansın yüze güleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında buğday çuvalı taşımak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada buğday satıcısı görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments