Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada budist görmek

Rüyada budist görmek

Rüyada budist görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada budist gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada but eti görmek şeref ve rütbeye, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş tavuk budu görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan budu görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet eder.

Rüyada but yemek huzura kavuşacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada buda görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada budanmış çiçek görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işarettir.

Rüyada ağacı budanmış görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına işarettir.

Rüyada butun para görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments