Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada budanmış çiçek görmek

Rüyada budanmış çiçek görmek

Rüyada budanmış çiçek görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada budanmış çiçek gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Rüyada budanmış çiçek görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, her daim Allah yolunda olacağına inanılır.

Rüyada butun para görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet eder.

Rüyada buda görmek umutlanacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk but yemek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç budandığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada hayvan budu görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada tavuk butları görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine inanılır.

Rüyada budama yapmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments