Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buda görmek

Rüyada buda görmek

Rüyada buda görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buda gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Rüyada buda görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, dedikodu edeceğine delalettir.

Rüyada budanmış asma görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Rüyada budanmış gül görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ağaç budandığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk but görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, karalar bağlayacağına delalettir.

Rüyada tavuk budu pişirmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada budama yapmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments