Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çan görmek

Rüyada altın çan görmek

Rüyada altın çan görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın çan gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada altın çan görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilise çanı görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve çanı sesi duymak büyük tartışmalar yaşanacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çankaya köşkünü görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi çanı görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada rüzgar çanı görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine yorulur.

Rüyada inek çanı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çan fıstığı yemek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments