Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çan fıstığı yemek

Rüyada çan fıstığı yemek

Rüyada çan fıstığı yemek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, iş kaybı yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada çan fıstığı yemek gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada çan fıstığı yemek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada inek çanı görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada çankaya köşkünü görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kilise çanı duymak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada rüzgar çanı görmek ana baba sözü dinlemeye, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada çan sesi duymak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve çanı sesi duymak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dolayısıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın çan görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments