Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boz ata binmek

Rüyada boz ata binmek

Rüyada boz ata binmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ticaretin önünün açılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada boz ata binmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada boz ata binmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf ata binmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada ata iki kişi binmek işlerine verimin hâkim olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada semersiz ata binmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yağız ata binmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere inanılır.

Rüyada ata ters binmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ata binmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada hızlı ata binmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments