Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık bozulması görmek

Rüyada kızlık bozulması görmek

Rüyada kızlık bozulması görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, güleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kızlık bozulması gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, evindeki huzurun bozulacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada kızlık bozulmasını görmek hataların düzeltileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kazancın artmasına işaret etmektedir.

Rüyada kızlıgın bozulmasını görmek hane içine ay doğacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek istediği makama geleceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada kızlığının bozulması görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada kızlık bozma görmek bilgi ile donanacağına, kendisiyle de gururlanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kızlık bozulması görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada kızlıgının bozulmasını görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments