Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk pasta görmek

Rüyada bozuk pasta görmek

Rüyada bozuk pasta görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Rüyada bozuk pasta gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bozuk pasta görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalettir.

Rüyada bozuk pasta yemek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada pasta dilimlemek üst üste birçok sorun yaşanacağına, işinde de hep başarılı olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine alamet eder.

Rüyada pasta malzemeleri görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, güzel bir iş fırsatına, kudret ve hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ekler pasta görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada pasta kreması yemek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Rüyada pasta istemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada pasta börek dağıtmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments