Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta istemek

Rüyada pasta istemek

Rüyada pasta istemek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada pasta istemek gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada birinden pasta istemek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada pasta istemek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yaş pasta istemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Rüyada pasta yapmak istemek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada yaş pasta yedirmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, iyi geçineceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş pasta kesmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada pasta börek dağıtmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments