Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumbaraya para atmak

Rüyada kumbaraya para atmak

Rüyada kumbaraya para atmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, geçiminin zorlaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiği birini kırmaya, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kumbaraya para atmak gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumbaraya kağıt para atmak sağlıklı bir ömür süreceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumbaraya para atmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak istediği noktalara ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine delalet eder.

Rüyada para dolu kumbara görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Rüyada kumbarada kağıt para görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumbarada para görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments