Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk makine görmek

Rüyada bozuk makine görmek

Rüyada bozuk makine görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk makine gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada bozuk çamaşır makinesi görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk makine görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, üzüleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada fotokopi makinesi görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada bulaşık makinesi aldığını görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada eski çamaşır makinesi görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada makine iğnesi görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Rüyada foto makinesi görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments