Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk balık görmek

Rüyada bozuk balık görmek

Rüyada bozuk balık görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamına renk geleceğine delalet eder.

Rüyada bozuk balık gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada bozuk balık görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk balık yemek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak bir koyduğu işten üç alacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk et görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada metal bozuk para görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı bozuk para görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet eder.

Rüyada yerde bozuk para görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına yorulur.

Rüyada kirli bozuk para görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments