Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük ve bilezik bulmak

Rüyada altın yüzük ve bilezik bulmak

Rüyada altın yüzük ve bilezik bulmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, elin bollaşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve bilezik bulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Rüyada altın yüzük ve bilezik bulmak hastalıkların kalmayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet eder.

Rüyada bilezik ve yüzük bulmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezikler bulmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, iyi halini yitireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret eder.

Rüyada denizden altın bilezik bulmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada evde altın bilezik bulmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan altın bilezik bulmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, ilim irfan öğreneceğine, hayırlı günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada yolda altın bilezik bulmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde altın bilezik bulmak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments