Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan ameliyat olmak

Rüyada boynundan ameliyat olmak

Rüyada boynundan ameliyat olmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, işinde zarar edeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada boynundan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Rüyada boynundan ameliyat olmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında ameliyat izi görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyin ameliyatı görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada annesinin ameliyat olacağını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ameliyat olmamak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ameliyat duymak el üstünde tutulur hale geleceğine, kişinin muradına ereceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments