Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bozdurmak

Rüyada altın bozdurmak

Rüyada altın bozdurmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kazancının iki kat artacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın bozdurmak gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada altın küpe bozdurmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada altın bulup bozdurmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulur.

Rüyada altın bozdurmaya çalışmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, adını aklamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik bozdurmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik bozmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Rüyada altın bozdurmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, büyük başarıla kazanacağına rivayet eder.

Rüyada altın lira bozdurmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak harcama gücünün artacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments