Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek boynuz görmek

Rüyada tek boynuz görmek

Rüyada tek boynuz görmek dertlerinin dermanını bulacağına, hem yıpranacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuz gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek ilerleyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu koyun görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu at görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek son model arabaya sahip olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek giderileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments