Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş görmek

Rüyada boş görmek

Rüyada boş görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, helal rızka sahip olunacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Rüyada boş bebek beşiği görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş valizler görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, yeni bir semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski boş ev görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş ev süpürmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada boş kavanoz görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada boş bardak toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayatın düzene gireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada boş havuz temizlemek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hastalıkların biteceğine, hanesine huzurun dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments