Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş sayfalar görmek

Rüyada boş sayfalar görmek

Rüyada boş sayfalar görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, makamını kaybedeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına yorulur.

Rüyada boş sayfalar gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada boş sayfa görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz boş sayfa görmek iyi bir patron olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada boş sayfalar görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş beyaz sayfa görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada kitap sayfası görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasinin birinci sayfasını okumak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah sayfa görmek kısa sürede başarısının artacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına inanılır.

Rüyada yırtık kuran sayfası görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments