Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sayfa görmek

Rüyada siyah sayfa görmek

Rüyada siyah sayfa görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah sayfa gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada siyah sayfa görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurandan bir sayfa okumak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Rüyada kurandan sayfa görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada kitap sayfası görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerim sayfaları görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz sayfa görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalettir.

Rüyada sayfa çevirmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada boş beyaz sayfa görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments