Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kayık görmek

Rüyada boş kayık görmek

Rüyada boş kayık görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, kendisine uğur getireceğine yorulur.

Rüyada boş kayık gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Rüyada boş kayık görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Rüyada denizden kayıkla geçmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini denizde kayıkta görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayıkla gezmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayıkta kürek çekmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geçim derdi çekeceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalettir.

Rüyada denizde kayıkla dolaşmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada denizde kayık kullanmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments