Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıkla gezmek

Rüyada kayıkla gezmek

Rüyada kayıkla gezmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada kayıkla gezmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Rüyada suda kayıkla gezmek yeniden bir araya geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Rüyada kayıkta gezmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, o masumların bedduasını alacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet eder.

Rüyada denizde kayıkla gezmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde kayıkla gezmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayıkla denizde gezmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede kayıkla gezmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, akıllı adımlar atacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kayıkla gezmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde kayıkla gezmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, günahlara, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments