Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasa kasa ekmek görmek

Rüyada kasa kasa ekmek görmek

Rüyada kasa kasa ekmek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasa kasa ekmek gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Rüyada kasayla ekmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, onlar için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada bir kasa ekmek görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Rüyada kasalarla ekmek görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada ekmek kasası görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Rüyada kasa kasa ekmek görmek güzel bir hayatı olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada kasayla ekmek görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Rüyada bir kasa ekmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasada şeftali görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, elinin darlaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments