Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablayı ağlarken görmek

Rüyada ablayı ağlarken görmek

Rüyada ablayı ağlarken görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, mali gücünü yitireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablayı ağlarken gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada ağlayan abla görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine işarettir.

Rüyada ablanı ağlarken görmek o kişiye zararının dokunacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablayı ağlarken görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve abla görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalettir.

Rüyada abla görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ablanın sevgilisini görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile abla görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının ablasını görmek itibar kazanacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments