Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablanın sevgilisini görmek

Rüyada ablanın sevgilisini görmek

Rüyada ablanın sevgilisini görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada ablanın sevgilisini gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada ablasının sevgilisini görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, rahat edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablanın sevgilisini görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kazancın artmasına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin ablasını görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada ablasının eski sevgilisini görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ablasını görmek maddi zarara gireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza tabir olunur.

Rüyada olmayan abla görmek varlıklı kimse olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada ablayı öpmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablayı gelinlikle görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments