Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş cam şişe görmek

Rüyada boş cam şişe görmek

Rüyada boş cam şişe görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunlarını aşacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş cam şişe gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada boş cam şişe görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada boş bira şişesi görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada boş süt şişesi görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada boş bira şişeleri görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada boş şişeler görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada boş içki şişesi görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş plastik şişe görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada boş pet şişe görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments