Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın emanet almak

Rüyada altın emanet almak

Rüyada altın emanet almak rütbesinin yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın emanet almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tarafsız veya objektif olmanız gerekebilir.

Rüyada altın emanet almak rakiplerin üzüleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Rüyada altın emanet etmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik emanet almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada emanet altın bilezik takmak bunalımlı günler geçirileceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada emanet altın görmek kişinin iyi hale geleceğine, çok önemli noktalara geleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada emanet altın almak iş hayatında değişiklik yapacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada emanet altın bilezik almak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada emaneti geri vermek kısmetinin artacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments