Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek tepsisi görmek

Rüyada börek tepsisi görmek

Rüyada börek tepsisi görmek maddi gücünün artacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok büyük paralar kazanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Rüyada börek tepsisi gördüyseniz:

  • Fırsatlar, olanaklar veya şanslar tek tek yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada tepsi börek yemek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tepsi börek görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada tepsi içinde börek görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, ondan faydalanacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Rüyada tepsiden börek yemek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işarettir.

Rüyada tepsi börek görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, işlerinizin bozulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada börek tepsisi görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada tepsilerle börek görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tepside pişmemiş börek görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments