Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek ısıtmak

Rüyada börek ısıtmak

Rüyada börek ısıtmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, böylece kendine güveneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada börek ısıtmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada börek ısıtmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada ocakta su ısıtmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, duygularının ön plana çıkacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşte su ısıtmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada sobada ekmek ısıtmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ısıtmak için ateş yakmak çevre değiştireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırında ekmek ısıtmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada üşüyen birini ısıtmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tencerede su ısıtmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kendisini geliştireceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments