Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşte su ısıtmak

Rüyada ateşte su ısıtmak

Rüyada ateşte su ısıtmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ateşte su ısıtmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada su ısıtmak için ateş yakmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, düze çıkacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşte su ısıtmak tüm kederinin uçup gideceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, daha isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo için su ısıtmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, şükredeceğine işarettir.

Rüyada banyo suyu ısıtmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada su ısıtmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işarettir.

Rüyada sobada su ısıtmak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ocakta su ısıtmak yaşadığı stresin biteceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments