Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek ikram etmek

Rüyada börek ikram etmek

Rüyada börek ikram etmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada börek ikram etmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Rüyada misafire börek ikram etmek ticarette başarılı olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pasta börek ikram etmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada börek ikram etmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada hurma ikram etmek büyük zararlar getireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına delalettir.

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, istediği arabaya bineceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada misafire ikram hazırlamak sorunların teker teker aşılacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada revani ikram etmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada tatlı ikramı almak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments