Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma ikram etmek

Rüyada hurma ikram etmek

Rüyada hurma ikram etmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yaşama hevesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hurma ikram etmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada hurma ikram edildiğini görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada hurma ikram ettiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine delalettir.

Rüyada misafire hurma ikram etmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hurma ikram etmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada hurma satıcısı görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet hurması almak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurma çiçeği görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada hurma toplamak yemek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments