Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek açtığını görmek

Rüyada börek açtığını görmek

Rüyada börek açtığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, iyi huylar edineceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada börek açtığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Rüyada börek açtığını görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada anahtarla kapı açtığını görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada gözünün birini açamamak az çalışarak çok gezeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Rüyada elinde çiçek açtığını görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, dertlerin bölüşüleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kapıyı açamamak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağacın çiçek açtığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, herkesin önünde olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açlıktan ölmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada gözünü açamadığını görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments