Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oya boncuğu görmek

Rüyada oya boncuğu görmek

Rüyada oya boncuğu görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada oya boncuğu gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Rüyada boncuk oyası görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret eder.

Rüyada boncuklu oya görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada oya boncuğu görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oya işlediğini görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada oya sökmek malların çoğalacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Rüyada iğne oyası işlemek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulur.

Rüyada iğne oyası örmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, adının her yerde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada oyalı havlu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments