Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol meyve görmek

Rüyada bol meyve görmek

Rüyada bol meyve görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada bol meyve gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Rüyada bol meyve görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bolca meyve görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol bol meyve yemek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada bol bol meyve görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada bol meyveli ağaç görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada bol meyve sebze görmek doğru yatırımlar yapacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada denizde bol balık görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada bol paça pantolon görmek paraya ve mala kavuşacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kazancınızın artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments