Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokunu yemek

Rüyada bokunu yemek

Rüyada bokunu yemek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bokunu yemek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada birinin bokunu yemek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu yemek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kedi boku yemek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare boku yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun boku yemek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet eder.

Rüyada yemekten boğulmak geçim derdinden kurtulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Rüyada eşek boku yemek muradınıza ereceğinize, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments