Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokta solucan görmek

Rüyada bokta solucan görmek

Rüyada bokta solucan görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, şükrederek yaşayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bokta solucan gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Rüyada bokta solucan görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından solucan çıktığını görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada solucan ve yılan görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulur.

Rüyada solucan yediğini görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz solucan görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada solucanın ısırdığını görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada solucan yemek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada solucan kurdu görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kazancını katbekat arttıracağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments