Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solucan kurdu görmek

Rüyada solucan kurdu görmek

Rüyada solucan kurdu görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sermayesini kaybedeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada solucan kurdu gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada solucan kurt görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine inanılır.

Rüyada kurt ve solucan görmek bolluk içinde yaşayacağına, büyük paralar kazanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada kurt yada solucan görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada solucan ve kurt görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt solucan görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada solucan türü kurt görmek verimin ve bereketin geleceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada solucan kurdu görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Rüyada renkli solucan görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments