Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solucan ve yılan görmek

Rüyada solucan ve yılan görmek

Rüyada solucan ve yılan görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada solucan ve yılan gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada yılan solucan görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada solucan ve yılan görmek iyi hissedeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Rüyada yılan ve solucan görmek yeni bir başlangıç yapmaya, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaşamına bakacağına alamet eder.

Rüyada vücutta solucan görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarında solucan görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde solucan görmek iyi şeyler yaşayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada havuzda solucan görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işarettir.

Rüyada küçük beyaz solucan görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments