Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu tuvalet görmek

Rüyada boklu tuvalet görmek

Rüyada boklu tuvalet görmek batıl amele, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Rüyada boklu tuvalet gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada boklu tuvalet temizlemek sevdikleri ile bir arada olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada boklu tuvalet yıkamak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet boku temizlemek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada tuvaleti boklu görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette insan boku görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, durulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette bokunu görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Rüyada boklu tuvaletler görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments