Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve bakır görmek

Rüyada altın ve bakır görmek

Rüyada altın ve bakır görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, dertlerine derman bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve bakır gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bakır altın görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada altın ve bakır görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalet eder.

Rüyada bakır leğen görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır satır görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet eder.

Rüyada bakır küpe görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakır renk görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Rüyada bakır kova görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır kaptan su içmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments