Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazından bişey çıkarmak

Rüyada boğazından bişey çıkarmak

Rüyada boğazından bişey çıkarmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazından bişey çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada boğazından bişey çıkarmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada boğazından bir şey çıkarmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada boğazdan ip çıkarmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan birşey çıkarmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına tabir olunur.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan kıl çıkarmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada boğazdan saç çıkarmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, mutlu olacağınıza işarettir.

Rüyada boğazından et çıkarmak işleri büyütme sürecine girileceğine, istediklerini elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments