Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan saç çıkarmak

Rüyada boğazdan saç çıkarmak

Rüyada boğazdan saç çıkarmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hastalıkların uzak duracağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada boğazdan saç çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Rüyada boğazdan saç çıkarmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına tabir olunur.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak maddi açıdan ferahlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazından bişey çıkarmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Rüyada boğazdan kıl çıkarmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan birşey çıkarmak kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına inanılır.

Rüyada boğazından et çıkarmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, mutlu bir evliliğe, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan ip çıkarmak aksiliklerin yaşanacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada boğazdan et çıkarmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments