Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına bişey kaçtığını görmek

Rüyada boğazına bişey kaçtığını görmek

Rüyada boğazına bişey kaçtığını görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, her daim temkinli olacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazına bişey kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada boğazına kıl kaçtığını görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya rivayet eder.

Rüyada boğazına bişey kaçtığını görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına sarılmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, parasal durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah boğazlı kazak giymek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret eder.

Rüyada boğazına ip dolamak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet eder.

Rüyada boğazına kıl kaçmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazlandığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments