Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyığını düzeltmek

Rüyada bıyığını düzeltmek

Rüyada bıyığını düzeltmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bıyığını düzeltmek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Rüyada bıyıkları düzeltmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada bıyık düzeltmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sorunlarını gidereceğine işarettir.

Rüyada bıyığını düzeltmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını düzeltmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Rüyada evin içini düzeltmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada saçını düzeltmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak düzelttiğini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments