Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bitli görmek

Rüyada kendini bitli görmek

Rüyada kendini bitli görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, amaçlarına nail olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir çevre edinileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendini bitli gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yanlış sonucu gelişmelerin tümünü engelleyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Rüyada bit sirkesi öldürmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında çok bit görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bitli birini görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada büyük bit görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçtan bit almak geleceğinin de çok parlak olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulur.

Rüyada saçının içinde bit görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kafada bit sirke görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments